Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

Top seværdigheder i Málaga centrum

Malaga, beliggende ved Spaniens solrige Costa del Sol, byder på en spændende blanding af historie, kultur og skønne seværdigheder, hvilket gør det til et oplagt rejsemål for enhver, der elsker Spanien. Gør som tusindvis af andre danskere, og besøg byen med ældgamle bygninger, hyggelige shoppingmuligheder, god mad og maleriske sandstrande. Hvis du elsker grupperejser og ønsker at slippe for al planlægningen, så tag af sted med Riis Rejser.

 

 

Nyd én eller flere dage med seværdigheder i Málaga centrum

Málagas historiske centrum tillokker omkring 6 millioner besøgende hvert år. Når du træder ind i midten af byen, vil du med det samme mærke den historiske tidslomme blandt de ældgamle bygninger og labyrintiske gader. Mærk fortidens romere, maurere og andalusiske kristne, der alle har haft magten og sat deres præg på byen. Imens kan du nyde en lokal espresso og knase i de lækre, sprøde churros.

I Paseo del Parque kan du opleve eksotiske planter og majestætiske træer, der står som en grøn oase i hjertet af byen. Denne park tjener som et knudepunkt for den lokale befolkning såvel som turister. Er du til tyrefægtning, så snyd ikke dig selv for en tur til Málagas historiske tyrefægterarena Plaza de Toros.

Málagas imponerende Alcazaba er en velbevaret maurisk fæstning fra 1000-tallet, der tilbyder en fascinerende historie og fantastisk udsigt over byen samt det glinsende middelhav. Har du stærke ben, kan du bestige bjerget dertil selv, men det er også muligt at købe billet til elevatoren Ascensor a la Alcazaba.

I skyggen af Alcazaba finder du Málagas amfiteater, en arkæologisk skat fra det 1. århundrede f.Kr. I dag er det blot en ruin, men den vidner om en rig historie fra romernes tid i Málaga. En vandring mod vest fører dig herefter til den imponerende Málaga-katedral, et mesterværk i renæssancestil, der dominerer byens skyline.

 

Book din næste rejse til Spanien her 

 

Få den bedste afslutning på din dag i Málaga

Afslut din dag i Málagas centrum ved at nyde en af de lokale delikatesser, såsom en forfriskende sangria eller en fyldig spansk sherry. Når aftenen sænker sig, forvandles bydelen til et gastronomisk mekka med frisklavet paella og lyden af klirrende glas. Restauranterne tilbyder typisk udendørs servering, så du kan få gode, autentiske smagsoplevelse af Andalusien ved at bestille tapas eller diverse fiskeretter, mens du iagttager bylivet.

Er du til museer, så byder Málaga heldigvis på flere af slagsen. Vidste du, at Pablo Picasso er født i Málaga? Derfor er der selvfølgelig dedikeret et museum, Museo Picasso Málaga, til ham i byen, hvor du kan opleve Picassos store malerier, tegninger og skulpturer. Er du mere til gamle biler, kan du besøge Museo del Automóvil i stedet. Byen har mildest talt museer dedikeret til alverden ting, eksempelvis:

  • Glas og krystaller (Museo del Vidrio y Cristal)
  • Historie (Museo de Málaga)
  • Videospil (Museo del Videojuego)
  • Musik (Museo Interactivo de la Música Málaga)

 

 

Oplev Málaga med Riis Rejser

Riis Rejser er et dansk rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde velorganiserede og oplevelsesrige rejser til destinationer i hele Europa, herunder det solbeskinnede Málaga i Spanien. Vi giver dig muligheden for at opleve alt det bedste af Málaga sammen med en gruppe rejselystne danskere. Vi står for alt det praktiske omkring rejsen, så du slipper for besværet med selv at skulle planlægge hver en detalje af din rejse.

Med Riis Rejser kan du opleve Málaga centrum som en del af din rundrejse i Spaniens Andalusien eller Costa del Sol i 7-25 dage. Så hvor meget tid har du? Du er velkommen til at kontakte Riis Rejser, hvis du har brug for at høre mere om vores rejser, priser, program eller andet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser