Telefon 70 11 47 11   Mandag til fredag kl. 9-17

5 rejsetips til pensionister

Er du pensionist og på udkig efter en dejlig ferie, hvor du både kan få afslappende stunder og nye spændende oplevelser? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig sammensat en guide til dig med masser af gode rejsetips, så du kan begynde at planlægge din næste rejse. Læs med her på siden.

1. Book din rejse via et rejseselskab

Som pensionist kan det være en stor fordel at booke din rejse gennem et rejsebureau som Riis Rejser. Når du overlader planlægningen til os, slipper du for besværet med selv at skulle håndtere alle de praktiske detaljer, der følger med en rejse. Endnu bedre, hvis du vælger en grupperejse, får du muligheden for at blive en del af et fællesskab med rejseglade mennesker og en dansk rejseleder. Det er en fantastisk måde at nyde hyggeligt samvær med nye mennesker – særlig hvis du er enlig og gerne vil dele rejseoplevelserne med andre samt danne nye relationer.

 

 

2. Reflekter over dine drømme og behov

Når du overvejer din næste ferie, er det vigtigt først at afklare, hvilken type ferie der tiltaler dig mest. Drømmer du om afslapning ved en pool under varme himmelstrøg, eller søger du spændingen i en storbyferie fyldt med sightseeing og kulturelle oplevelser?

Dette valg afhænger naturligvis også af dit overskud og din fysiske formåen. Det er vigtigt at reflektere over, hvad der vil gøre din ferie både behagelig og mindeværdig. Hos Riis Rejser tilbyder vi et bredt udvalg af rejsemuligheder, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker busrejser til Europas storbyer, rundrejser, der udforsker et lands mangfoldighed, eller flodkrydstogter, der byder på ro og afslapning, har vi noget, der kan opfylde dine ferieønsker.

3. Rejs uden for højsæsonen

At rejse uden for højsæsonen er en fremragende måde at undgå de store menneskemængder på, der ofte præger populære feriedestinationer. Ved at vælge at rejse i de mere rolige perioder, får du ikke kun mulighed for at nyde spændende udflugter i et mere afslappet tempo, men det kan også være med til at give dig en mere autentisk oplevelse af den lokale kultur og dagligdag. Derudover kan du ofte drage fordel af lavere priser på attraktioner, hvilket gør din rejse mere økonomisk tilgængelig. Hos Riis Rejser har vi rejser hele året rundt - tjek vores rejsedestinationer ud øverst i menuen.

 

 

4. Pak praktisk og med omtanke

Når du pakker til din rejse, er det en god idé at vælge praktisk tøj og pakke med omtanke. På den måde undgår du at slæbe rundt på for meget. Tænk nøje over, hvad der er nødvendigt til destinationen og den ferietype, du skal på. Sørg også for at efterlade lidt ekstra plads i din taske, så du har mulighed for at bringe souvenirs med hjem til børn og børnebørn.

5. Hav styr på rejseforsikringerne

Det er vigtigt at have styr på dine rejseforsikringer, før du drager ud på eventyr. Med den rette dækning i ryggen, kan du rejse med ro i sindet, velvidende at du er beskyttet mod uforudsete hændelser som sygdom, afbestilling eller tab af personlige ejendele. Det sikrer, at du kan nyde din ferie fuldt ud, uden bekymringer om de finansielle konsekvenser af eventuelle uheld. Sørg derfor for at tjekke og tilpasse din rejseforsikringer, så de matcher dine rejseplaner.

Er du nysgerrig på, hvad Riis Rejser kan tilbyde, så dyk ned i alle vores rejser til ældre og enlige.

augean

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tips og nyheder fra vores rejseverden.

Grupperejser